Advium

Karriär

Vem vi är

Advium Corporate Finance är en framstående finsk investeringsbank som fungerar som finansiell rådgivare vid företagsarrangemang, stora fastighetstransaktioner samt transaktioner på kapitalmarknaden. Med ett team på 15 engagerade corporate finance- experter med erfarenhet från ansedda internationella och lokala investeringsbanker, erbjuder Advium tjänster av högsta klass. Advium har rådgivit inhemska samt internationella kunder i över 200 transaktioner med ett kumulativt transaktionsvärde omkring 20 miljarder euro.

Advium grundades år 2000 och är en del av eQ-koncernen, som är noterat på NASDAQ i Helsingfors.  

Vad vi erbjuder

Att jobba hos Advium Corporate Finance innebär chansen att delta i komplexa företags- och fastighetstransaktioner, axla ett stort ansvar direkt från början samt fördjupa din kunskap. Utöver detta får du möjligheten att samarbeta med ett djupt erfaret och högmotiverat team som präglas av en stark entreprenörsanda, kompletterat med konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Praktik

Vi erbjuder ett årligt praktikprogram där vi välkomnar praktikanter att delta i vårt M&A team för en period på 4-6 månader under både våren och hösten. Rekryteringsprocessen för dessa praktikplatser är gemensam, med ansökningsdeadline i augusti varje år. Så snart ansökningsperioden öppnas uppdaterar vi denna sida och publicerar vår annons för praktikplatsen här nedan.

Öppen ansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, är du välkommen att skicka in en öppen ansökan. Vänligen skicka din ansökan samt CV till nicolina.zilliacus@advium.fi.