Advium

eQ Konserni

eQ Oyj on kotimainen pörssinoteerattu varainhoitoon ja Corporate Finance -toimintaan keskittyvä yhtiö. eQ:n liiketoiminta-alueet ovat Varainhoito, Corporate Finance ja Sijoitukset.

Varainhoito

eQ tarjoaa asiakkailleen sijoitus- ja pääoma- rahastoihin liittyviä palveluita, yksilöllistä varainhoitoa, strukturoituja sijoitustuotteita, sijoitusvakuutuksia sekä laajan valikoiman kansainvälisten yhteistyökumppaneiden sijoitus-rahastoja.

Konsernin hallinnoitavat varat olivat vuoden 2018 lopussa yhteensä 9,5 miljardia euroa. eQ on hallinnoitavien varojen määrällä mitattuna yksi Suomen suurimmista pankkiryhmistä riippumattomista varainhoitajista.

Corporate Finance

eQ:n Corporate Finance -palveluita tarjoaa eQ Oyj:n tytäryhtiö Advium Corporate Finance Oy. Palvelut kattavat yritysjärjestelyt, suuret kiinteistöjärjestelyt, pääomajärjestelyt ja yleisen neuvonannon.

Vuodesta 2000 lähtien, jolloin yhtiö perustettiin, Advium on toiminut neuvonantajana noin 200 toteutuneessa transaktiossa, joiden yhteenlaskettu arvo on yhteensä yli 15 miljardia euroa.

Sijoitukset

Sijoitukset-segmentin liiketoiminta muodostuu eQ-konsernin omasta taseesta tehdyistä pääomarahasto-sijoituksista. eQ:n tavoitteena on saavuttaa pääomarahasto sijoituksilla parempi tuotto kuin osakemarkkinoilla keskimäärin.

Pääomarahasto sijoitustoiminnan tuotto sijoitustoiminnan alusta alkaen on ollut noin 20% p.a. (IRR). eQ tekee uusia sijoituksia vain eQ:n itse hallinnoimiin rahastoihin.

www.eq.fi

eQ-konsernin sidosryhmärekisterin tietosuojaseloste