Advium

Yritysjärjestelyt

Kokenut tiimimme on toiminut neuvonantajana yli 100 yritysjärjestelyssä, joiden yhteenlaskettu arvo on noin 10 miljardia euroa, tehden Adviumista yhden Suomen merkittävimmistä investointipankeista.  Lisätietoa löydät

yrityskauppareferensseistämme.

Yritysostot ja fuusiot

Autamme asiakkaitamme analysoimaan ja arvioimaan potentiaaliset ostokohteet ja fuusiokumppanit.  Neuvomme asiakasta kohteen lähestymistavan, ajoituksen, rakenteen, arvonmäärityksen ja toteutuksen suhteen. Lisäksi avustamme sopimusneuvotteluissa ja transaktion lopullisessa toteuttamisessa.

Yritysmyynnit

Toimimme neuvonantajina teollisille sijoittajille ja pääomasijoittajille sekä julkisen sektorin asiakkaille yritysten, yrityksen osien tai yksittäisten kohteiden myynnissä.

Pääomajärjestelyt

Toimimme neuvonantajina, kun asiakkaamme keräävät oman pääoman ehtoista rahoitusta esimerkiksi  pörssilistautumisien ja osakeantien kautta. Palvelemme asiakkaitaamme myös private placement- ja muissa pääomajärjestelyissä.

Strateginen ja taloudellinen neuvonanto

Transaktioneuvonantopalveluiden lisäksi Advium toimii neuvonantajana strategisissa selvityksissä, fairness opinion –lausunnoissa, julkiseen ostotarjoukseen liittyvissä tilanteissa ja muissa toimeksiannoissa, joissa vaaditaan rahoitusmarkkinoiden asiantuntemusta.