Advium

Ajankohtaista

Suomen paras kiinteistöalan investointipankki

15.10.2008

Advium Corporate Finance, eQ Pankki Oy, on valittu “Suomen parhaaksi kiinteistöalan investointipankiksi” Euromoney lehden vuoden 2008 Liquid Real Estate Awards kansainvälisessä mielipidetiedustelussa. Vuosittain tehtävässä kiinteistöalan tärkeimpänä pidetyssä mielipidetiedustelussa Advium valittiin voittajaksi myös seuraavissa kategorioissa:
- Paras kiinteistöalan neuvonantaja Suomessa
- Paras transaktioiden toteutus Suomessa
- Paras rahoituspalvelujen tarjoaja Suomessa
Advium on ollut vahva toimija Suomen kiinteistömarkkinoilla voittaen kategorian “Paras transaktioiden toteutus Suomessa” vuodesta 2005 lähtien.

“Olemme hyvin otettuja tästä kunnianosoituksesta ja siitä, että asiakkaamme ja kilpailijamme arvostavat meidät parhaaksi neuvonantajaksi Suomen kiinteistömarkkinoilla. Täysi omistautuminen ja sitoutuminen parhaan neuvonannon tuottamiseksi asiakkaillemme on avain sekä asiakkaidemme että meidän menestykselle. Nykyinen markkinatilanne on haastavampi ja erilainen kuin tilanne kuusi kuukautta sitten. Käymme kuitenkin jatkuvaa keskustelua kontaktiverkostomme kanssa ja näemme edelleen jatkuvaa kiinnostusta kiinteistötransaktioihin”, sanoo Janne Larma.

Euromoney:n Liquid Real Estate Awards on maailmanlaajuisesti arvostettu kiinteistö- ja rahoitusalan palkinto. Euromoney mielipidetiedustelu kartoittaa kiinteistökehittäjiä, neuvonantajia, pankkeja, sijoittajia ja kiinteistöjen käyttäjiä yli 50 maassa, jotka valitsevat joukostaan alan parhaimmat tekijät.

Vuonna 2008 Advium on toiminut neuvonantajana Suomen suurimmissa kiinteistötransaktioissa. Lokakuussa Advium toimi neuvoantajana prosessissa, jossa Helsingin ydinkeskustan Forum-korttelista myytiin seitsemän kiinteistöä 490 miljoonalla eurolla Fastighetskapitalfonden Forum Fastighets Kb:lle. Maaliskuussa Advium toimi myyjän neuvonantajana, kun Northern European Properties Ltd myi 39 hotellikiinteistöä 805 miljoonalla eurolla CapManin hallinnoimalle rahastolle. Maaliskuussa Advium toimi myös myyjän neuvonantajana, kun Tapiola myi kiinteistöportfolion 216 miljoonalla eurolla Carlyle Group:lle.

Advium on toiminut neuvontantajana yli 80 yrityskaupassa, kiinteistötransaktiossa ja pääomamarkkinatransaktiossa, joiden yhteenlaskettu arvo on noin 7,5 miljardia euroa.

11.12.2008 - Advium Forcitin neuvonantajana

Suomen johtava räjähteiden valmistaja Forcit on ostanut Lapuan Räjähdysainepalvelun koko osakekannan.&nbs...

23.10.2008 - Advium Forcitin neuvonantajana

Suomen johtava räjähteiden valmistaja Forcit on täydentänyt liiketoimintaansa ostamalla pitkäaikaise...

02.10.2008 - Advium Forumin omistusjärjestelyn taloudellisena neuvonantajana

Kiinteistörahasto Fastighetskapitalfonden Forum Fastighets Kb on ostanut Helsingin keskustassa Forumin korttelista 7 kii...

06.03.2008 - Advium neuvonantajana Tapiolan kiinteistöportfolion myynnissä

Tapiola myi 216 miljoonan euron kiinteistöportfolion Carlylen hallinnoimalle rahastolle. Tapiola-ryhmän yhtiö...

28.02.2008 - Advium Keskon neuvonantajana Kauko-Telkon myynnissä

Kesko Oyj on myynyt tytäryhtiönsä Kauko-Telko Oy:n monialayhtiölle Aspo Oyj:lle. Velaton kauppahinta on ...

18.01.2008 - Advium Northern European Properties:in neuvonantajana suurkaupassa

Northern European Properties Ltd on myynyt 39 hotellin portfolion Capman Oyj:n uudelle hotellikiinteistöihin sijoittaval...

16.01.2008 - Advium Forcitin neuvonantajana Finndisp-toiminnan myynnissä

Suomen johtava räjähteiden valmistaja Forcit on myynyt Finndisp-liiketoiminnot amerikkalaiselle erikoismateriaaliyr...